Week of 5/31/20 Primetime News and Schedule

Primetime TV News

TV Networks




MOST OF THESE POSTS BELOW are just the main part of each bit of news. For the rest of the news, video clips, photos, and links, go to our Primetime Forum!

This Week’s News by Angie and Suzanne!

NOTE: This schedule is always subject to change…

SCRIPTED SHOWS

  • show

 

NON-FICTION

  • show

 

RERUNS

  • show

 

OTHER

  • These TV shows come out on DVD this week: “Blood – Series 2”; “Creepshow – Season 1” (also on Blu-ray); “Demon Lord, Retry!: The Complete Series” (only on Blu-ray); “Detectorists, Series 2” (only on Blu-ray); “Expedition with Steve Backshall – Season 1”; “Ghost Story (AKA Circle of Fear): The Complete Series” (also on Blu-ray); “Harley Quinn: The Complete First Season”; “Hensuki: Are You Willing to Fall in Love with a Pervert, as Long as She’s a Cutie? – The Complete Series” (only on Blu-ray); “The L Word: Generation Q, Season 1”; “Phantom: Requiem for the Phantom – The Complete Series” (only on Blu-ray); “Preacher: The Final Season (Season Four)”; “Robotics;Notes: The Complete Series” (only on Blu-ray); “Strike Witches: 501st Joint Fighter Wing Take Off! – The Complete Series” (only on Blu-ray); and “Watchmen: An HBO Limited Series” (also on Blu-ray).

  • What would you like to see about TV News that’s not on here? Let us know!

Older News on our old site

Back to the Main Primetime News Page

Back to the Main Primetime TV Page

Other primetime news pages on our site: 24, 30 Rock, Alias, Almost Human, American Idol, American Gothic, Angel, Arrow, Battlestar Galactica, Beauty & The Beast, Being Human, Big Bang Theory, Bones, Boston Legal, Brothers & Sisters, Buffy the Vampire Slayer, Burn Notice, Castle, Charmed, Covert Affairs, C.S.I., Curb Your Enthusiasm, Dallas, Dawson’s Creek, Dexter, Doctor Who, Dollhouse, Drew Carey Show, Elementary, Eureka, Family Guy, The Flash, Fringe, Ghost Whisperer, Glee, Gotham, Grey’s Anatomy, Haven, Heroes, Hollywood Heights, Howard Stern, House, Jericho, Justified, Law & Order, Leverage, Lois & Clark, Lost, Mad About You, Mad Men, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., The Mentalist, Nashville, NCIS, The O.C., Once Upon a Time, Person of Interest, Queer As Folk, Remington Steele, Revenge, Sleepy Hollow, South Park, Smallville, Star Trek, Stargate Universe, Supernatural, True Blood, TV Nation, V, Vampire Diaries and Veronica Mars.

Current Primetime TV show Spoiler Pages:
Arrow, Curb Your Enthusiasm, Doctor Who, Elementary, Family Guy, The Flash, Grey’s Anatomy, Law & Order, Legacies, Legends of Tomorrow, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., NCIS, South Park, Supergirl, and Supernatural.

More TV News!






The Bold & Beautiful Updates

Detailed B&B Summaries


Liam and Hope

Watch full episodes of B&B daily at CBS.com and Blogspot.

If we’re missing updates, you can get them at The CBS B&B Page, SoapCentral, or Soaps.com.

Click on the link to see today’s B&B update, if it’s up.

Due to stoppage of filming for coronavirus precautions, B&B is not airing new episodes until further notice, so we won’t have any updates, either.

2020 B&B Updates  |  Previous B&B Updates

B&B Transcripts   |   Daily Short Recaps   |   B&B Best Lines

Our other updates:  All My ChildrenAs The World Turns, Days of our Lives, General Hospital, Guiding Light, One Life to Live, Passions, Port Charles, & The Young and the Restless.

Please don’t email us if we’re late with updates. However, we do value any other comments, suggestions, etc.  Please come back soon….

Back to the Main B&B Page


Thomas and Caroline

The Bold & Beautiful Transcripts

B&B Daily Transcripts


Bill, Liam Ivy, Quinn and Brooke

Watch full episodes of B&B daily at CBS.com and Blogspot .

B&B’s Head Writers:  Bradley P. Bell & Michael Minnis

 This week’s theme is Celebrities.

Monday’s 5/25/20 episode is from Monday, 9/12/16.

Tuesday’s 5/26/20 episode is from Thursday, 6/11/98.

Wednesday’s 5/27/20 episode is from Tuesday, 2/27/07.

Thursday’s 5/28/20 episode is from Wednesday, 12/28/11.

Friday’s 5/29/20 episode is from Thursday, 8/28/14.

Due to stoppage of filming for coronavirus precautions, B&B is not airing new episodes until further notice. If they air any episodes that we’re missing, you can find them on our older transcripts pages.

Please don’t email us if we’re late with transcripts! Our site is run on volunteer service, so people do the work whenever they can…

2020 B&B Transcripts  |  Older B&B Transcripts

Check out our Daily B&B Updates (detailed recaps), Short Recaps, and Best Lines!

Our Other Transcript Pages — All My Children, As The World TurnsAnother World, Days of Our Lives, General Hospital, GH: Night Shift, Guiding Light, One Life to Live, Passions, Port Charles, Young & The RestlessCharmedLost, The O.C., & Smallville.

Back to the Main B&B Page




Bill, Ken and Justin

The Bold & Beautiful Store

B&B Books, CDs, DVDs and more!


Ridge, Brooke and Katie

Earth's Biggest Selection - Click to buy!

Click on the title to get information about the book and to buy it from Amazon.com!

These make great gifts for your favorite soap fan and also helps out our site…

General B&B Books, CDs, DVD and Video



Bold and the Beautiful on Amazon Prime
Watch current and older episodes with no commercials!


The Bold and The Beautiful: How It All Began
(4 DVD Set contains the first 16 episodes)


The Bold and the Beautiful: The Best of Series
DVD


The Bold and the Beautiful: Catfights & Brawls
 DVD


The Bold and the Beautiful — Most Shocking
Moments (2 DVD Set)

B&B Musical Memories: A Collection of Songs, Volume One [Audio CD]
10 Tracks include “These Are the Moments” performed by Reign Edwards(Nicole) & “The Song That Never Played” by Scott Clifton (Liam)

Bold and the Beautiful ten year anniversary book cover

The Bold & the Beautiful: A Tenth Anniversary
Celebration (Hardcover)
by Robert Waldron


The Bold And The Beautiful: In Celebration Of 20
Years On Television
[Kindle Edition]
by EvaDemirjian


Becoming Bold & Beautiful: 25 Years of Making the
World’s Most Popular
Daytime Soap Opera
[Hardcover]by B&B staff, Adrian Aviles, & David Gregg


The Young and Restless Life of William J. Bell:

Creator of The Young and the Restless and TheBold and the Beautiful [Hardcover]by Michael Maloney and Lee Phillip Bell

B&B Fiction Books



Heart’s Desire: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Amy Andrews

Sunset Love: The Bold and the Beautiful [Kindle Edition]
by Shannon Curtis


Blindsided by Love: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Hilary Rose


Dangerous Love: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Ros Baxter

Stormswept: The Bold and the Beautiful [Kindle Edition]
by Shannon Curtis


Collision Course: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
By Sharon Curtis


Forbidden Affair: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
By Amy Andrews


Second Chances: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Ros Baxter

B&B  Actor  DVDs and VHS



Bloody Indulgent
(DVD)
Watch it on Prime

This movie features Brian Gaskill (ex-Ozzy)

Vampire Burt’s Serenade
(Prime)
This is an updated version of “Bloody Indulgent”

Amazon Prime Video: Patrika Darbo (ex-Shirley) stars in “Ladies
of the Lake
” and the sequel, “Ladies of the Lake: Return to Avalon.”

Man From Atlantis: Complete TV Series

(Remastered in HD, 4 Disc)
starring Patrick Duffy (ex-Stephen) 4 TV Movies & 13 Episodes Aired from March 4, 1977 to June 6, 1978


A Bold Affair DVD

A Bold Affair


DVD

Starring Jeff Trachta (ex-Thorne)

Interlocked VHS starring Jeff Trachta

Interlocked
starring Jeff Trachta (ex-Thorne) Icon

Undisputed III: Redemption

Undisputed III: Redemption
Movie starring Mykel Shannon Jenkins
(Charlie Baker)

B&B Actor CDs



Soap Sessions Merry Download Christmas

MP3 downloads can be purchased
individually or as an album.
Christmas tunes by Kyle Lowder (ex-Rick), Rick Hearst (ex-Whip),
Patrika Darbo
(ex-Shirley), and other soap stars
To see the promo video.,
click here.


Girl Go Home
[Audio CD]
by Scott Clifton (Liam)

Constantine CD

Constantine CD

(ex-Constantine)

Anomaly [MP3 Album]
by Adrienne Frantz (Amber)

Uncovered CD by Ronn Moss cover

Uncovered
CD (Import)
Ronn Moss (Ridge)

Constantine Pray for the Soul of Betty CD

Pray for the Soul of Betty
[Audio CD]
featuring Constantine Maroulis
(ex-Constantine)

Something Beautiful CD Bobbie Eakes

Something Beautiful
[Audio CD]
by Bobbie Eakes (ex-Macy)

Stars of Texas CD by Winsor Harmon

Stars of Texas
[Audio CD]
by Winsor Harmon (Thorne)

Jacog Young CD

Jacob Young
(Rick) [Audio CD]

B&B Actor Books

Loukoumi’s Celebrity Cookbook
Featuring Favorite Childhood Recipes from over 50 celebrities [Hardcover]
The Modern Gentleman: Cooking and Entertaining with Sean Kanan [Paperback]
by Sean Kanan (ex-Deacon)
Soap Dishes: The Cookbook-- Collectors Edition Soap Dishes: The Cookbook
by Steve Burton (Dylan, Y&R; ex-Jason, GH) & Derk Cheetwood (Max, GH), Co-Creators
Contains many recipes from 35 soap stars, including B&B’s Kyle Lowder (Rick), Don Diamont (Bill), Bobbie Eakes (ex-Macy), Rick Hearst (Whip), and Lesli Kay (Felicia).
35 Daytime Stars One Scandalous Secret
Man From Atlantis [Paperback]
by Patrick Duffy (Stephen Logan)
Short Poems for a Long and Happy Life [Paperback]
by Karla Mosley (Maya)
A Solid Wheel of Colored Ribbons [Hardcover]
by Thorsten Kaye (Ridge)
From Timber Ridge to Daymer Gardens: A Journey In Words [Kindle Edition]
by Thorsten Kaye (Ridge) & Dorothy Bridges
Swingin’ In The Rain: A Soap Opera Mystery [Paperback]
by Eileen Davidson (Ashley, Y&R & B&B; ex-Kristen, Days)
Diva Las Vegas: A Soap Opera Mystery [Mass Market Paperback]
by Eileen Davidson (Ashley, Y&R & B&B; ex-Kristen, Days) Read an excerpt!
Loukoumi's Good Deeds book cover Loukoumi’s Good Deeds [Hardcover]
Narrated by Jennifer Aniston and John Aniston (Victor, Days)
by Nick KatsorisB&B’s Constantine Maroulis is Gus the Bear!
Dial Emmy For Murder book cover Dial Emmy for Murder (Paperback)
by Eileen Davidson (Ashley, Y&R & B&B; ex-Kristen, Days)Enter our contest to win a copy! Read an excerpt!
Eileen Davdison Death in Daytime Death in Daytime (Paperback)
by Eileen Davidson (Ashley) Read an except!
CBS Watch! MagazineExclusive entertainment and lifestyle content for viewers of CBS TV shows and readers interested in America’s favorite movies, fashion, travel, sports, news, food, music and more.

Buy from Amazon and support this site!Also check out our stores for Various Soaps, All My Children, Another World, As the World Turns, Days of Our Lives, General Hospital, Guiding Light, One Life to Live, Passions, Port Charles, The Young and the Restless, and primetime!


Kelly
Katherine Lang (Brooke)’s Kaftans


Shades of ElvisShades
of Elvis
: Ronn Moss (ex-Ridge) and many other celebrities are in
this photo book!


Music
of Passion & Romance: The Bold and the Beautiful iTunes

(Apple sign-in required)

 

 


Find many Brian Gaskill (ex-Ozzy) CD’s on Amazon!


Our Main Store Page

Back to the Main B&B Page


Katie and Flo

 

Bold & Beautiful Trivia Quiz #2

Test your knowledge of the show! ALL ABOUT STEFFY




Liam, Steffy and Kelly

Trivia Quiz #2

>>1. How many times has Jacqueline MacInnes Wood been nominated for a Daytime Emmy for playing Steffy?

a. one

b. two

c. three

d. four

e. none

>>2. What is the name of Steffy’s daughter?

a. Hope

b. Kelly

c. Stephanie

d. Brooke

e. Pam

>>3. Steffy has been involved with men from which family?

a. Spencer

b. Forrester

c. Logan

d. Spectra

e. Bell.

>>4. How many times have Liam and Steffy been married?

a. one

b. two

c. three

d. four

e. five

>>5. What is Steffy’s position at Forrester Creations?

a. janitor

b. publicist

c. accountant

d. Vice President

e. CEO

>>6. Who  was Steffy named after?

a. Her mother.

b. Her aunt.

c. Her grandmother.

d. Her cousin

e. Her great-grandmother.

>>7. What did Steffy used to enjoy riding?

a. motorcycle

b. horse

c. tractor

d. skis

e. the bus.

>>8. Who did Steffy sleep with after she and Liam had a fight?

a. Rick

b. Wyatt

c. Bill

d. Clarke

e. Jarrett

>>9. After  Steffy’s miscarriage in 2013, where did she run off to?

a. London

b. Paris

c. Rome

d. New York

e. Copenhagen

>>10. Douglas is what relation to Steffy?

a. son

b. brother

c. cousin

d. nephew

e. step-brother

ANSWERS:

1. c 2. b 3. a 4. c 5. e 6. c 7. a 8. c 9. b 10. d

Back to the B&B Trivia page

Back to the Main B&B Page


The Forresters

Bold & Beautiful Trivia Quiz #1

Test your knowledge of the show!




Emma and Tiffany

>>1. What kind of pet did Zoe have when she first arrived in L.A.?

a. cat

b. dog

c. bird

d. hamster

e. horse

>>2. Which Forrester did Sally date?

a. Wyatt

b. Ridge

c. Thomas

d. Thorne

e. Eric

>>3. How many times has Brooke been married?

a. 8

b. 14

c. 5

d. 20

e. 10

>>4. In the fashion world, what is a “showstopper?”

a. a dance number

b. a bomb threat

c. a wedding.

d. everyone applauds.

e. A special outfit at the end of the show.

>>5.  What did Thomas fall into 2019 when he was pushed by Hope?

a. a pool

b. the ocean

c. a boat

d. a vat

e. a coma

>>6. Which of these characters was NOT involved at all in the Beth baby switch and coverup?

a. Reese

b. Brooke

c. Flo

d. Zoe

e. Thomas

>>7. What type of place did Ridge and Shauna visit in Las Vegas?

a. NASCAR race

b. movie theater

c. outlet mall

d. circus

e. Indian restaurant

>>8. When Hope first saw Wyatt, what was his condition?

a. naked

b. ill

c. upset

d. singing

e. doing cartwheels

>>9. How many biological children did Eric and Stephanie have?

a. 4

b. 5

c. 3

d. 6

e. 2

>>10.  What year did the show start?

a. 1974

b. 1980

c. 1995

d. 2001

e. 1987

ANSWERS:

1.a 2. c 3. b 4. e 5. d 6. b 7. c 8. a 9. c 10. e

Back to the B&B Trivia page

Back to the Main B&B Page


Bill and Brooke