The Bold and the Beautiful Contact Info

Write to the B&B Stars!


Steffy on phone

You can contact many of the actors through their web sites.  Find their links on our B&B links Page.

  • To Write to actors from The Bold and the Beautiful:
    To send letters to your favorite CBS Personalities or request autographed photos, please write to the production
    company for each show. Please specify the name of the actor or personality you would like to contact.

 

  • The Bold and The Beautiful
    7800 Beverly Blvd.
    Los Angeles, CA 90036
    yrbb@tvc.cbs.com

FYI: Actors are very busy people. Some of them answer or send autographs, and some just don’t. It could take weeks, months, or years for them to answer, or you may get no reply at all.

Sound Off
Soap Opera Digest
 4 New York Plaza, 2nd Floor
New York, NY 10004
e-mail: sodsound@soapoperadigest.com or comment on their Facebook page.

To get your letter in Ask Us, email SODask@soapoperadigest.com or write in.

Other Daytime Address Pages: AMC, ATWT, Days, GH, GL, OLTL, Passions, PC, & Y&R.

Back to the Main B&B Page



Liam on computer

The Bold and the Beautiful Wallpapers

B&B Wallpapers for your desktop



Ridge and Brooke

Simply click on the wallpaper that matches your screen size, then right-click and go to “Set As Wallpaper” or “Set as Background” on your desktop.

by Suzanne

Ridge and Brooke #1

small - Ridge & Brooke Wallpaper

1280 X 1024

1024 X 768

800 X 600

 

 

Ridge and Brooke #2

small Ridge & Brooke Wallpaper #2

1280 X 1024

1024 X 768

800 X 600

 

 

Flo

small - Flo wallpaper

1280 X 1024

1024 X 768

800 X 600

 

 

Flo and Shauna

small Flo and Shauna wallpaper1280 X 1024

1024 X 768

800 X 600

 


Wyatt and Flo

small -Wyatt and Flo wallpaper

1280 X 1024

1024 X 768

800 X 600

 

 

Sally

small - Sally

1280 X 1024

1024 X 768

800 X 600

 

 

Other B&B Wallpaper

Back to the Main B&B Page


Sanchez, Shauna, Flo and cop

The Bold & Beautiful Updates

Detailed B&B Summaries


Liam and Hope

Watch full episodes of B&B daily at CBS.com and Blogspot.

If we’re missing updates, you can get them at The CBS B&B Page, SoapCentral, or Soaps.com.

Click on the link to see today’s B&B update, if it’s up.

B&B Update Monday 9/28/20  B&B Update Tuesday 9/29/20

B&B Update Wednesday 9/30/20  B&B Update  Thursday 10/1/20

B&B Update Friday 10/2/20

2020 B&B Updates  |  Previous B&B Updates

B&B Transcripts   |   Daily Short Recaps   |   B&B Best Lines

Our other updates:  All My ChildrenAs The World Turns, Days of our Lives, General Hospital, Guiding Light, One Life to Live, Passions, Port Charles, & The Young and the Restless.

Please don’t email us if we’re late with updates. However, we do value any other comments, suggestions, etc.  Please come back soon….

Back to the Main B&B Page


Thomas and Caroline

The Bold & Beautiful Transcripts

B&B Daily Transcripts


Bill, Liam Ivy, Quinn and Brooke

Watch full episodes of B&B daily at CBS.com and Blogspot .

B&B’s Head Writers:  Bradley P. Bell & Michael Minnis

B&B Transcript Monday  9/28/20

B&B Transcript Tuesday 9/29/20

B&B Transcript Wednesday 9/30/20

B&B Transcript Thursday 10/1/20

B&B Transcript Friday 10/2/20

Please don’t email us if we’re late with transcripts! Our site is run on volunteer service, so people do the work whenever they can…

2020 B&B Transcripts  |  Older B&B Transcripts

Check out our Daily B&B Updates (detailed recaps), Short Recaps, and Best Lines!

Our Other Transcript Pages — All My Children, As The World TurnsAnother World, Days of Our Lives, General Hospital, GH: Night Shift, Guiding Light, One Life to Live, Passions, Port Charles, Young & The RestlessCharmedLost, The O.C., & Smallville.

Back to the Main B&B Page




Bill, Ken and Justin

The Bold & Beautiful Store

B&B Books, CDs, DVDs and more!


Ridge, Brooke and Katie

Earth's Biggest Selection - Click to buy!

Click on the title to get information about the book and to buy it from Amazon.com!

These make great gifts for your favorite soap fan and also helps out our site…

General B&B Books, CDs, DVD and Video



Bold and the Beautiful on Amazon Prime
Watch current and older episodes with no commercials!


The Bold and The Beautiful: How It All Began
(4 DVD Set contains the first 16 episodes)


The Bold and the Beautiful: The Best of Series
DVD


The Bold and the Beautiful: Catfights & Brawls
 DVD


The Bold and the Beautiful — Most Shocking
Moments (2 DVD Set)

B&B Musical Memories: A Collection of Songs, Volume One [Audio CD]
10 Tracks include “These Are the Moments” performed by Reign Edwards(Nicole) & “The Song That Never Played” by Scott Clifton (Liam)

Bold and the Beautiful ten year anniversary book cover

The Bold & the Beautiful: A Tenth Anniversary
Celebration (Hardcover)
by Robert Waldron


The Bold And The Beautiful: In Celebration Of 20
Years On Television
[Kindle Edition]
by EvaDemirjian


Becoming Bold & Beautiful: 25 Years of Making the
World’s Most Popular
Daytime Soap Opera
[Hardcover]by B&B staff, Adrian Aviles, & David Gregg


The Young and Restless Life of William J. Bell:

Creator of The Young and the Restless and TheBold and the Beautiful [Hardcover]by Michael Maloney and Lee Phillip Bell

B&B Fiction Books



Heart’s Desire: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Amy Andrews

Sunset Love: The Bold and the Beautiful [Kindle Edition]
by Shannon Curtis


Blindsided by Love: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Hilary Rose


Dangerous Love: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Ros Baxter

Stormswept: The Bold and the Beautiful [Kindle Edition]
by Shannon Curtis


Collision Course: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
By Sharon Curtis


Forbidden Affair: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
By Amy Andrews


Second Chances: The Bold and the Beautiful
[Kindle Edition]
by Ros Baxter

B&B  Actor  DVDs and VHS



Bloody Indulgent
(DVD)
Watch it on Prime

This movie features Brian Gaskill (ex-Ozzy)

Vampire Burt’s Serenade
(Prime)
This is an updated version of “Bloody Indulgent”

Amazon Prime Video: Patrika Darbo (ex-Shirley) stars in “Ladies
of the Lake
” and the sequel, “Ladies of the Lake: Return to Avalon.”

Man From Atlantis: Complete TV Series

(Remastered in HD, 4 Disc)
starring Patrick Duffy (ex-Stephen) 4 TV Movies & 13 Episodes Aired from March 4, 1977 to June 6, 1978


A Bold Affair DVD

A Bold Affair


DVD

Starring Jeff Trachta (ex-Thorne)

Interlocked VHS starring Jeff Trachta

Interlocked
starring Jeff Trachta (ex-Thorne) Icon

Undisputed III: Redemption

Undisputed III: Redemption
Movie starring Mykel Shannon Jenkins
(Charlie Baker)

B&B Actor CDs



Soap Sessions Merry Download Christmas

MP3 downloads can be purchased
individually or as an album.
Christmas tunes by Kyle Lowder (ex-Rick), Rick Hearst (ex-Whip),
Patrika Darbo
(ex-Shirley), and other soap stars
To see the promo video.,
click here.


Girl Go Home
[Audio CD]
by Scott Clifton (Liam)

Constantine CD

Constantine CD

(ex-Constantine)

Anomaly [MP3 Album]
by Adrienne Frantz (Amber)

Uncovered CD by Ronn Moss cover

Uncovered
CD (Import)
Ronn Moss (Ridge)

Constantine Pray for the Soul of Betty CD

Pray for the Soul of Betty
[Audio CD]
featuring Constantine Maroulis
(ex-Constantine)

Something Beautiful CD Bobbie Eakes

Something Beautiful
[Audio CD]
by Bobbie Eakes (ex-Macy)

Stars of Texas CD by Winsor Harmon

Stars of Texas
[Audio CD]
by Winsor Harmon (Thorne)

Jacog Young CD

Jacob Young
(Rick) [Audio CD]

B&B Actor Books

Loukoumi’s Celebrity Cookbook
Featuring Favorite Childhood Recipes from over 50 celebrities [Hardcover]
The Modern Gentleman: Cooking and Entertaining with Sean Kanan [Paperback]
by Sean Kanan (ex-Deacon)
Soap Dishes: The Cookbook-- Collectors Edition Soap Dishes: The Cookbook
by Steve Burton (Dylan, Y&R; ex-Jason, GH) & Derk Cheetwood (Max, GH), Co-Creators
Contains many recipes from 35 soap stars, including B&B’s Kyle Lowder (Rick), Don Diamont (Bill), Bobbie Eakes (ex-Macy), Rick Hearst (Whip), and Lesli Kay (Felicia).
35 Daytime Stars One Scandalous Secret
Man From Atlantis [Paperback]
by Patrick Duffy (Stephen Logan)
Short Poems for a Long and Happy Life [Paperback]
by Karla Mosley (Maya)
A Solid Wheel of Colored Ribbons [Hardcover]
by Thorsten Kaye (Ridge)
From Timber Ridge to Daymer Gardens: A Journey In Words [Kindle Edition]
by Thorsten Kaye (Ridge) & Dorothy Bridges
Swingin’ In The Rain: A Soap Opera Mystery [Paperback]
by Eileen Davidson (Ashley, Y&R & B&B; ex-Kristen, Days)
Diva Las Vegas: A Soap Opera Mystery [Mass Market Paperback]
by Eileen Davidson (Ashley, Y&R & B&B; ex-Kristen, Days) Read an excerpt!
Loukoumi's Good Deeds book cover Loukoumi’s Good Deeds [Hardcover]
Narrated by Jennifer Aniston and John Aniston (Victor, Days)
by Nick KatsorisB&B’s Constantine Maroulis is Gus the Bear!
Dial Emmy For Murder book cover Dial Emmy for Murder (Paperback)
by Eileen Davidson (Ashley, Y&R & B&B; ex-Kristen, Days)Enter our contest to win a copy! Read an excerpt!
Eileen Davdison Death in Daytime Death in Daytime (Paperback)
by Eileen Davidson (Ashley) Read an except!
CBS Watch! MagazineExclusive entertainment and lifestyle content for viewers of CBS TV shows and readers interested in America’s favorite movies, fashion, travel, sports, news, food, music and more.

Buy from Amazon and support this site!Also check out our stores for Various Soaps, All My Children, Another World, As the World Turns, Days of Our Lives, General Hospital, Guiding Light, One Life to Live, Passions, Port Charles, The Young and the Restless, and primetime!


Kelly
Katherine Lang (Brooke)’s Kaftans


Shades of ElvisShades
of Elvis
: Ronn Moss (ex-Ridge) and many other celebrities are in
this photo book!


Music
of Passion & Romance: The Bold and the Beautiful iTunes

(Apple sign-in required)

 

 


Find many Brian Gaskill (ex-Ozzy) CD’s on Amazon!


Our Main Store Page

Back to the Main B&B Page


Katie and Flo

 

Bold & Beautiful Trivia Quiz #2

Test your knowledge of the show! ALL ABOUT STEFFY




Liam, Steffy and Kelly

Trivia Quiz #2

>>1. How many times has Jacqueline MacInnes Wood been nominated for a Daytime Emmy for playing Steffy?

a. one

b. two

c. three

d. four

e. none

>>2. What is the name of Steffy’s daughter?

a. Hope

b. Kelly

c. Stephanie

d. Brooke

e. Pam

>>3. Steffy has been involved with men from which family?

a. Spencer

b. Forrester

c. Logan

d. Spectra

e. Bell.

>>4. How many times have Liam and Steffy been married?

a. one

b. two

c. three

d. four

e. five

>>5. What is Steffy’s position at Forrester Creations?

a. janitor

b. publicist

c. accountant

d. Vice President

e. CEO

>>6. Who  was Steffy named after?

a. Her mother.

b. Her aunt.

c. Her grandmother.

d. Her cousin

e. Her great-grandmother.

>>7. What did Steffy used to enjoy riding?

a. motorcycle

b. horse

c. tractor

d. skis

e. the bus.

>>8. Who did Steffy sleep with after she and Liam had a fight?

a. Rick

b. Wyatt

c. Bill

d. Clarke

e. Jarrett

>>9. After  Steffy’s miscarriage in 2013, where did she run off to?

a. London

b. Paris

c. Rome

d. New York

e. Copenhagen

>>10. Douglas is what relation to Steffy?

a. son

b. brother

c. cousin

d. nephew

e. step-brother

ANSWERS:

1. c 2. b 3. a 4. c 5. e 6. c 7. a 8. c 9. b 10. d

Back to the B&B Trivia page

Back to the Main B&B Page


The Forresters

Bold & Beautiful Trivia Quiz #1

Test your knowledge of the show!




Emma and Tiffany

>>1. What kind of pet did Zoe have when she first arrived in L.A.?

a. cat

b. dog

c. bird

d. hamster

e. horse

>>2. Which Forrester did Sally date?

a. Wyatt

b. Ridge

c. Thomas

d. Thorne

e. Eric

>>3. How many times has Brooke been married?

a. 8

b. 14

c. 5

d. 20

e. 10

>>4. In the fashion world, what is a “showstopper?”

a. a dance number

b. a bomb threat

c. a wedding.

d. everyone applauds.

e. A special outfit at the end of the show.

>>5.  What did Thomas fall into 2019 when he was pushed by Hope?

a. a pool

b. the ocean

c. a boat

d. a vat

e. a coma

>>6. Which of these characters was NOT involved at all in the Beth baby switch and coverup?

a. Reese

b. Brooke

c. Flo

d. Zoe

e. Thomas

>>7. What type of place did Ridge and Shauna visit in Las Vegas?

a. NASCAR race

b. movie theater

c. outlet mall

d. circus

e. Indian restaurant

>>8. When Hope first saw Wyatt, what was his condition?

a. naked

b. ill

c. upset

d. singing

e. doing cartwheels

>>9. How many biological children did Eric and Stephanie have?

a. 4

b. 5

c. 3

d. 6

e. 2

>>10.  What year did the show start?

a. 1974

b. 1980

c. 1995

d. 2001

e. 1987

ANSWERS:

1.a 2. c 3. b 4. e 5. d 6. b 7. c 8. a 9. c 10. e

Back to the B&B Trivia page

Back to the Main B&B Page


Bill and Brooke

The Bold & Beautiful Predictions and Rumors




Days cast members

By Suzanne 6/14/20

Rumors: The  show will start back to work next week.

Brad Bell (showrunner) is being pressured by CBS to add more diversity to the cast.

The new rules because of COVID-19 may demand that actors don’t get too close to each other, no hugging, no kissing and no love scenes.

Wyatt may go darker and take Thomas’ place as the new bad boy.

Ridge might go back to Shauna for good.

By Suzanne 5/29/20

Predictions: Ridge will go back to Vegas and spend time with Shauna for a while. He’ll ask her to marry him.  Katie won’t forgive Bill, Brooke or Quinn any time soon. Wyatt won’t catch Sally and Penny hiding Flo’s body any time soon. Eventually, Flo will talk Sally into doing the right thing.  Sally will get out of going to jail because of temporary insanity. Flo and Wyatt won’t press charges. Sally will keep her job at Forrester. Penny will feel slighted and get revenge.  Maya will finally reveal why she and Rick split up. Pam and Charlie will wed. Zoe and Carter will date.

Rumors: Liam and Hope will continue to focus on their family. Someone may teach Flo a lesson about being Beth’s fake birth mom. Brooke may turn to Bill again for comfort. Thomas may get his revenge on Liam and Hope for stealing Douglas. The show may start shooting again in June. Billy Miller (ex-Drew, GH; ex-Billy, Y&R) will be cast as a new love interest for Steffy.

By Suzanne 3/7/20

After Thomas’ plans are revealed, he’ll be depressed. Someone will kill him, and there will be a long list of suspects: Liam, Hope, Steffy, Zoe, Ridge, and Brooke head the list.   The murderer will turn out to be either Zoe or Vinny.

Wyatt will fall in love with Sally all over again. Sally will get a treatment or cure, so she won’t really die.  Flo will be left out in the cold.

Older Predictions: 2002 | 2003 | 2004 | 2005-2008 | 2010-2018

Back to the Main B&B Page

Ridge, Thomas, Taylor and Steffy


The Bold & Beautiful Polls

B&B Polls – Tell us what you think!


Wyatt and Sally on The Bold and the Beautiful

Coming Soon
Which should Sally do?
Which should Sally do?
Which should Sally do?
Coming Soon
Should Katie forgive Bill and Brooke?
Should Katie forgive Bill and Brooke?
Should Katie forgive Bill and Brooke?
Coming Soon
Do you think Ridge will go back to Brooke?
Do you think Ridge will go back to Brooke?
Do you think Ridge will go back to Brooke?
Coming Soon
Are you watching the B&B re-runs while the show is unable to provide new episodes?
Are you watching the B&B re-runs while the show is unable to provide new episodes?
Are you watching the B&B re-runs while the show is unable to provide new episodes?
Coming Soon
Should Eric and Quinn stay together?
Should Eric and Quinn stay together?
Should Eric and Quinn stay together?
Coming Soon
Who would you like to return to the show?
Who would you like to return to the show?
Who would you like to return to the show?

Older Polls

Back to the Main B&B Page

Bill and Katie


The Bold & Beautiful News




Wyatt and Sally on The Bold and the Beautiful

B&B News and Information! SOD Scoops, & Spoilers Below

SID Spoilers: Can Steffy Be Saved?

Zoe’s sister, Paris, will be played by Diamond White starting 11/2.

OLDER NEWS

SID Spoilers: Steffy Kisses Finn

B&B will air a new episode Monday, September 7 – no pre-emptions for Labor Day.

Soaps.com Spoilers

THE BOLD & THE BEAUTIFUL Spoilers: Shauna Challenges Ridge

SID Spoilers: Quinn Wants Revenge

Coronavirus outbreak at the studio

Courtney Hope joins Y&R

SID Spoilers: Ridge Tells Brooke the Shocking Truth!

SID Spoilers: Ridge and Shauna are married!

Monday’s episode 7/27 was pre-empted in most areas of the U.S., so the show will be seen on Tuesday instead.

SID Spoilers: Wyatt Confronts Sally

SID Spoilers: Steffy’s Deadly Accident

THE BOLD & THE BEAUTIFUL Returns With New Episodes July 20!

SID: Classics – Fan Favorite Showdowns

Heather Tom Opens up About Her Historic Daytime Emmy Win

Congratulations to all the winners! The show won for Outstanding Writing Team for a Drama Series and Heather Tom (Katie) won for Outstanding Lead Actress in a Drama Series.

If you missed the Daytime Emmys, you can watch it on CBS.com or HULU Live TV if you’re subscribed to either of those…the first has a free trial. Also, CBS has a lot of clips of it on YouTube.

The show is back to taping after a short delay!

This week’s episodes celebrates past Emmy Wins. More

The show paused production after one day back to adjust safety protocols. More

They will be using blow-up dolls and other methods to stay safe during love scenes. More

The show is back in production and might return on the air in mid-July! More

See the Emmy reels for Outstanding Daytime Drama that were submitted.

The B&B actors were informed that they would need to get a COVID test before returning to work.  More

Daytime Emmy Nominations: B&B is nominated this year for Outstanding Drama Series, for Outstanding Writing Team for a Drama Series, and for Outstanding Directing Team for a Drama Series; Katherine Kelly Lang (Brooke) and Heather Tom (Katie) are nominated for Outstanding Lead Actress in a Drama Series; Thorsten Kaye (Ridge) is nominated for Outstanding Lead Actor in a Drama Series; and Annika Noelle (Hope) is nominated for Outstanding Supporting Actress in a Drama Series. Also, Wayne Brady (ex-Reese) is nominated for his game show, “Let’s Make a Deal,” for Outstanding Game Show Host. See the Full List The Daytime Emmys air June 26 on CBS. More Info

This week’s shows feature crossovers from Y&R characters. More

The governor of California is allowing all TV series and movies to resume filming, starting June 12, but it depends on where they’re filming and what they work out with the unions. More

Classic Clashes Week!

SID News

Soaps.com News

Fred Willard (ex-John) died

SOD: B&B has been renewed through 2022

Find many links to other B&B news/scoops/spoilers here!

Soaps.com Spoilers

CBS is posting B&B Bonus Scenes which haven’t aired in the US. Go to their website and scroll down to the Bonus Scenes section toward the bottom.

The Bold and the Beautiful Fan Community is online at www.boldandbeautiful.com. This free and revamped group includes a weekly “Ask Cathy” column where fan club director Cathy Tomas will answer the most asked question of the week, as well as “B&B’s Fan of the Month” starting in August!

B&B has disbanded its official fan club. “The Official The Bold and The Beautiful Fan Page” is now on  Facebook, and all the latest news can be found on Twitter. Also, at www.boldandbeautiful.com fans can find live streaming of special events and info. that will keep you informed daily of what’s going on behind the scenes, sneak peeks at things to come, locations and dates of public appearances as well as how to independently network with your favorite actors from B&B.

For an autographed headshot, you may write directly to the specific actor
c/o “The Bold and the Beautiful”
7800 Beverly Blvd.
Los Angeles, CA   90036

B&B Scoops and Spoilers

By Suzanne

SOD 9/28/20

Liam finds Steffy unconscious when she’s supposed to be watching Kelly. He manages to wake her up and asks her if she’s on pill. She denies it, so he tears her house apart until he finds them. He’s more angry that the pills were in a place where Kelly could have found them. They argue, but Liam insists on leaving with Kelly. He’s also angry at Finn, too, but Steffy tells him that Finn didn’t give her the pills.

Kiara Barnes (Zoe) is interviewed quickly about Zoe’s relationships with Thomas, Xander and Carter.

Brooke gets terrible news from Ridge. Finn, Ridge and Liam have an intervention for Steffy. Steffy’s addiction gets worse.

Ratings, week of 8/24: 1.83

DeLon de Metz begins airing as Zende 10/7.

Veteran actor Kevin Dobson (Judge Devin Owens) passed away 9/6.

Thomas’ main focus is on Steffy right now because he feels bad for her. Thomas and Hope try to get along. He feels bad for how he acted and is grateful that she’s been taking care of Douglas.

9/23 Hope and Liam are accused by Steffy of kidnapping Kelly. 9/24 After Thomas tells Ridge about Steffy acting weird, he rushes to her side. Ridge accuses someone of something. 9/25 Thomas makes a complete and heartfelt apology to Zoe.

Thorsten Kaye (Ridge) looks back on some of his past storylines on the show.

Stars from each show show off their pets, including Kiara Barnes (Zoe).

What Will Happen: Hope shares her troubles with her mom. Steffy does something dangerous when she thinks everyone is against her.

SOD 9/21/20

Liam is concerned about Steffy taking more pills, so he confronts Finn. He worries when he realizes that Finn is attracted to Steffy and not acting in a professional way. Thomas tries to get in Liam’s way, claiming that he’s just jealous.

Liam makes a serious decision about his family. After Liam finds Steffy unconscious, she berates him. Hope and Thomas go forward with co-parenting Douglas in a friendly way.

Ratings, week of 8/17: 1.8

Quinn keeps pushing Ridge to renew his vows with Shauna. He’s reluctant to do that because it would hurt Brooke.

9/14 Bill commits to one woman, trying to control his destiny. 9/15 Thomas gives Steffy something from Vinny, not knowing what it is. 9/18 Steffy hides her pain pills from Finn and Thomas.

The show is given a Thumbs Down! for the way Ridge ended things with Brooke.

Tanner Novlan (Finn) is feature in an interview.

What Will Happen: Liam and Hope argue about Steffy. Thomas takes Liam to task. Finn and Steffy surprise themselves with their new relationship.

SOD 9/14/20

Steffy runs out of pills and again asks her doctor for more, but he refuses. She knows that they have a connection, so she uses that to her advantage to try to get more pills. She tells him about all of the terrible things that have happened to her and about her worst fear: losing Kelly to Liam and Hope.

Early edition: Steffy makes a big decision about moving on with her life sans Liam. Steffy gets a “special gift” from Vinny, via Thomas. Quinn suggests to Ridge that he treat Shauna like she deserves.

Ratings, week of 8/10: 1.84

Courtney Hope (ex-Sally) has joined Y&R in a new role.

Three people who work at CBS Television City in L.A. came down with COVID-19, including one at B&B. The studio shut down for 2 weeks just as a precaution. It didn’t affect production.

Ridge and Bill get into a fight over Brooke. Bill wants her back, and Ridge tells him to back off. Bill points out that Ridge acts like he owns Brooke and repeatedly treats her badly. He doesn’t take Ridge’s threats seriously. Quinn, meanwhile, is pulling the strings to get Bill interested in Brooke again.

9/7 Hope didn’t keep what she committed to, which shocks Liam. 9/10 Wyatt makes a joke that feels a little too close to home for Shauna. 9/11 Katie and Brooke try to work out their problems at Donna’s place.

Actors look back on their characters’ messy love life, including Darin Brooks (Wyatt).

SOD 9/7/20

Bill tells Brooke that he loves her, after Katie rejects him and Quinn eggs him on. He tells her that she should give up on Ridge.

Steffy and Finn grow closer. Shauna moves in to the Forrester mansion. Katie and Eric learn that they both feel the same way about something.

Ratings for 8/3: 1.66

Hope helps Steffy out with Kelly while she heals, but Steffy is not grateful for her help. Steffy gets upset while on her pain meds and accuses Hope of trying to steal Kelly. Hope can tell something is not right with Steffy.

Carter and Zoe kiss.

8/31 Ridge tries to figure out what to do next. 9/3 Steffy is urged by Thomas to get in touch with her feelings. 9/4 Steffy is offered compassion by her doc, and they bond.

The show is given a Thumbs Down! for getting rid of Sally before we can see if she could be redeemed.

Fall Preview: They promise a lot of romance, new characters and new couples in the Fall. Brooke and Quinn will continue to battle. Steffy and Finn fight her painkiller addiction and grow closer in the process. Liam will be caught in the middle between Steffy and Hope when Hope voices concerns about Steffy (and her addiction). Carter gets a promotion. He and Zoe will find themselves to be very happy and get involved. Zende also returns and turns Zoe’s head. Thomas wants to be healthier, but he’ll be working with Hope again. Wyatt and Flo become part of Shauna and Quinn’s story with Ridge and Brooke. Zoe’s sister will arrive.

Actors from each show are quizzed by their time in school, including Deion de Metz (Zende), Annika Noelle (Hope) and Tanner Novlan (Finn).

Our other pages for news, scoops, and spoilers:  AMC, ATWT, AW, Days, GH, GH: Night Shift, GL, Loving/The City, OLTL, PC, Passions, Y&R, General Daytime, 24, Battlestar Galactica, Heroes, Jericho, Lost, Smallville, and Star Trek.

Back to the Main B&B Page

Liam and Steffy on Bold and the Beautiful


B&B Best Lines, Thursday, July 11, 2019

Zoe and Xander on The Bold and The Beautiful 7/11/19


Thomas: Xander wants to tell Hope and Liam about Beth, just let him.

Zoe: No! Xander, you can’t.

Xander: It’s the right thing, Zoe.

Thomas: Yeah. Poor Xander, he just can’t live with himself. The secret’s killing him. Isn’t that right? You just can’t do it. Then don’t. Yeah. Go to Hope. Go to the police. Be a hero. Clear your conscience. Okay, but make sure to tell her goodbye before you leave. Because her and her father, they’re gonna spend 10 to 20 years behind bars. Oh, and you and Flo? You’re gonna be in prison, too. Now, you say you don’t care about that. But I’m betting you do.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Wednesday, July 10, 2019

Liam and Hope on The Bold and The Beautiful 7/10/19


Liam: This is not what you wanted, Hope.

Hope: I can’t have what I want.

Liam: If you still wanted a husband, you’d have one. Don’t marry Thomas.

Hope: Well, a date hasn’t been set yet.

Liam: Don’t kid yourself. He’s not gonna give you enough time to think about what you’re doing, if he can help it. Why the rush to propose? He knows you and I are still adjusting to being apart.

Hope: Well, you seem to be adjusting just fine.: And maybe I need that, too.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Tuesday, July 9, 2019

Xander and Zoe on The Bold and The Beautiful 7/8/19


Xander: Thomas has moved beyond dangerous. He’s a killer.

Zoe: No.

Xander: Look, I know that you don’t want to believe it, but it’s true.

Zoe: We don’t know that. We weren’t there.

Xander: I have proof. Thomas killed Emma, and there’s no pretending he didn’t.

Xander: When I think about what Thomas did to Emma, how terrified she must have been… you know how dark it can get on Mulholland at night. It’s hard enough to drive even when you don’t have a madman trying to run you off the road. And for what? Because Thomas wants to be with Hope, and he saw Emma as an obstacle.

Zoe: No. No. I mean, yeah, he can be a little weird when it comes to Hope, and he’s a bit obsessive, but he wouldn’t murder in her name.

Xander: Stop kidding yourself, Zoe. That’s exactly what he did.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Monday, July 8, 2019

Thomas and Hope on The Bold and The Beautiful 7/8/19


Thomas: One word, and you’ll make my son the happiest boy in the world. One word, and we can be a family. Say yes, Hope. Say yes to an incredible life for the three of us. Okay. Look, I-if you’re hesitating because Douglas proposed and not me, Hope, you — you have to know how much I want this, too.

Hope: No, I do. You’ve made your intentions very clear.

Thomas: And now, so has my son. He loves you. He wants you to be his mother. You brought so much joy and peace into his life. Let us do the same for you. I’m — I’m dying to make a life with you, Hope.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Friday, July 5, 2019

Zoe and Xander The Bold and The Beautiful 7/5/19


Xander: Thomas has to be responsible for Emma’s death.

Zoe:  We have no way of knowing that.

Xander: He’s the reason she crashed that car, I know it.

Zoe:  Xander, please. You have to calm down.  You said we did not have to talk about this tonight. Just one night we don’t have to think about it. Just one night.

Xander:  I’m sorry, but I can’t stop thinking about what we have done. It’s been just one lie after another. Emma is gone and Thomas is just continuing his life like nothing happened. And don’t tell me that he wasn’t involved as Pam heard him arguing that night…….. He’s a liar. I’m telling you Thomas Forrester is a murderer.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Thursday, July 4, 2019

Douglas and Thomas The Bold and The Beautiful 7/4/19


Thomas: Now, we can come back to this later. We have to finish getting ready. Remember? We’re heading over to Hope’s cabin to watch the fireworks.

Douglas: Will there be ice cream? Mommy liked ice cream with fireworks.

Thomas: Yeah, I bet Hope does, too. And you want her to be your new mommy, right? You love her, like we talked about?

Douglas: You’re getting married.

Thomas: Well, I have to ask her first, but yes. And then she’ll be your mommy. And we’ll be a family. And that sounds good to you, right? That’s what you want? Do you want to try saying it? Do you want to try saying, um… you want Hope to be your mommy?

Douglas: I want Hope —

Thomas: Oh, no, no, no. Look, well, say it like you’re talking to her, okay? So, like, “Hope, I want you to be my mommy!”

Douglas: Hope, I want you to be my mommy!

Thomas: That’s right! Exactly. You know what, Hope is really sad right now, okay? So we need to give her something. She needs to know how much we love her and how much we need her.

Douglas: The ring!

Thomas: Yeah! Smart boy. That’s exactly right. And, you know what, this ring — this ring has special powers. It’s magic. If she puts it on her finger, then everything is perfect.

Douglas: Are you gonna give it to her tonight?

Thomas: Well, I had a — a different idea.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Wednesday, July 3, 019

Liam and Hope The Bold and The Beautiful 7/3/19


Liam: I’m not leaving you like this.

Hope: Like what? I’m fine. This is what I wanted.

Liam:  It’s what you say you want. It’s what you’re trying to want. That doesn’t mean I believe it.

Hope: What, that I want you to be with the mother of your children? Believe it, it’s true. Do I wish it were me? Yes, but some things aren’t meant to be.

Liam:  I — I mean, I don’t know, maybe I shouldn’t have told you.

Hope: Oh, no, no. I am glad I know you slept with Steffy because it shows me that we’re doing the right thing. Yeah, you took the first step towards your new life last night… and I need to do the same. So you should go. Go. Be with Steffy. Be with her.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Tuesday, July 2, 2019

Brooke and Hope The Bold and The Beautiful 7/2/19


Brooke: I thought you would be joining us for breakfast. I guess you over-slept.

Hope: Just felt like some quiet time.

Brooke: Well, that’s allowed. Did you have fun over at Steffy’s?

Hope: Sure. Yeah. It was nice.

Brooke: How does Liam seem to be getting along?

Hope: There wasn’t really much of a chance for a private conversation, but Douglas seemed to have a good time, and it was nice to Kelly and Phoebe, even if I embarrassed myself.

Brooke:  I’m sure not.

Hope: Mom… I called Phoebe “Beth.”

Brooke: Okay, well… that could happen.

Hope: I don’t know, I guess when I hold her, when I look at her, a part of me will always think, this is how old Beth would have been right now. This might be what her eyes look like.

Brooke: I imagine that occurs to Liam, also.

Hope: I’m not sure about that.

Brooke: It’s only natural, honey.

Hope: No, he’s different now. He has another home. Another life.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Monday, July 1, 2019

Flo and Wyatt The Bold and The Beautiful 7/10/19


Flo: I’m gonna kind of miss having my mom around.

Wyatt: Yeah, but it was kind of abrupt, though, right? Like, the last thing I expected was your mom wanting to go back to Vegas so quickly.

Flo: Maybe you forget how impulsive she can be sometimes.

Wyatt: Yeah, and I’m sure my mom is bummed that her bff is leaving so soon after finding her again. I thought — I thought Shauna loved living large at the Forrester estate.

Flo: She did, but, you know, she, uh — she has her reasons.

Wyatt: Yeah? Like what? Um… is there something going on between you and Shauna that I don’t know about?

Flo: Oh, no. No, no, no, no. No. She just, um — she just wants to give me space to live my new life in this new city and not really, you know, dwell on the past. Plus, you know, even though she loved living with Quinn and Eric and had an amazing time, she — she missed Vegas a little bit. It’s home, you know?

Wyatt: No, I-I get that. But I’m just — I mean, I guess I’m just wondering if it’s a “like mother, like daughter” thing.

Flo: Oh. Yeah. Since you just asked me to move in, right?

Wyatt:  Yeah.

Flo: Well, I don’t, um… I don’t think so.

Wyatt: Don’t. Don’t you dare.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Friday, June 28, 2019

Shauna, Bold and the Beautiful, June 28, 2019



Flo: So, um… when did you have this made?

Wyatt:  When did I decide to ask you to move in with me, you mean?

Flo: Well, I mean, you — you must have given it a lot of thought.

Wyatt: No, that’s my brother. You’re confusing me with my brother Liam. He overanalyzes everything, and he just thinks. Even when he knows what he’s supposed to do, he just overthinks everything. Me, on the other hand, I just — I know what — what feels right. And… I don’t know. This just feels right to me. Of course, this isn’t the mansion that you’re used to living in currently, with my mom and Eric, and, you know, there’s no pool or tennis courts or anything like that. There is a beach and some other compensating benefits. ……… You know? Wh–  Look, not that I want to — I’m not trying to pressure you or anything. You know, if — if you’re not ready right now, that’s fine. I-I just — I don’t know. You– you’ve been staying some nights here already, and — and… selfishly, I… I’d really like waking up with you next to me.

Shauna: Yoo-hoo! Am I interrupting?

Flo: Mom, what — what — what are you doing here?

Shauna: Uh, well, it looks like I caught you at a bad time, so I’ll come back.

Wyatt: No, no, no, no. Don’t. Don’t. It’s, uh — it’s perfect timing, actually.

Flo: It is?

Shauna: Really?

Wyatt: Yeah. I…asked your daughter to move in with me.

Shauna: You did?!

Wyatt:  Yeah.

Shauna: Ohh!

Wyatt: Yeah. Um… I love her. I mean… I love you.

Shauna: Oh, sweetie, that can’t be a surprise. I am just so happy for the both of you.

Flo: Are — are you okay with this? I mean, I-I know I don’t need your permission, but I-I care what you think.

Shauna: Well, I only have one question.

Flo: Yeah?

Shauna: Do you love this guy?

Flo: You know I do.

Shauna: Well, then it’s obvious, baby. It’s a yes.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page

B&B Best Lines, Thursday, June 27, 2019

Liam and Steffy on The Bold and The Beautiful June 27, 2019


Steffy: Okay, I got margarita mix, wine. Hope likes rosé, right?

Liam: Uh, yes. She does. I hope she’s, um… I hope she’s okay with all this.

Steffy: Well, she wouldn’t come if she weren’t.

Liam: Yeah, well  Your brother can be pretty persuasive.

Steffy: Hope likes being around the girls. Phoebe’s like her favorite person on the planet.

Liam: I know, but, like, don’t you think it’ll be a little weird for Hope to be here with you and me, together, with the kids, and —

Steffy: This is what hope wanted. And I don’t know, maybe Thomas is good for her. She’s been spending a lot of time with Douglas. They’ve been through a lot.

Liam: I-I know, but Thomas is just — he’s — aagh! I just don’t like the way he, like, moves in on her, you know?

Steffy: Okay, stop.

Liam: He’s so intrusive —

Steffy: Can we not — can we not focus on Thomas? Please? This is about getting the cousins together. It’s about the children. And our family.

Liam: Okay.


Back to the Bold and Beautiful Best Lines Page

Back to the Main B&B Page